Salam hormat,

Tahniah kerana anda berjaya sampai di halaman ini dan apa yang bakal anda ketahui selepas ini bakal merubah persepsi anda mengenai Program Arba Network.

Kalau saya kata Program Arba Network ni sebenarnya MLM sudah tentu ramai yang akan terlintas difikirannya nak kena jual produk, nak kena jumpa orang dan nak kena taja orang. Saya tak salahkan anda, memang kebanyakan syarikat MLM macam tu termasuklah syarikat Classic Worldwide Coporation sehinggalah wujudnya Program Arba Network dalam CWC, semuanya tidak ada lagi. Saya dulu pun berfikiran begitu dan mengambil masa setahun mengkaji apa itu Program Arba Network melalui internet dan bertanyakan orang. Alhamdulillah semua persoalan yang membelengu fikiran saya telah pun terjawab disini. Jadi saya harap anda dapat membaca sehingga habis kandungan di dalam laman ini, Sekian, terima kasih.

Peringatan!!!

Anda tidak akan dapat sebarang manfaat dalam website ini jika anda tidak membaca sehingga habis. Bacalah setiap perkataan yang ada di dalam website ini supaya anda akan memahami apa itu sebenarnya Program Arba Network , masa anda tidak akan di persiakan.

This slideshow requires JavaScript.









Mereka telah menyertai ARBA, anda bila lagi?

Sebelum tu sertai newsletter kami dulu.

Jika anda belum lagi menyertai newsletter kami,

sila isi maklumat di bawah untuk dapatkan info-info terkini dari kami.

Masukkan nama, no telefon dan alamat emel anda dibawah untuk mengetahui bagaimana anda dapat menjana PENDAPATAN DENGAN MUDAH bersama Program Arba Network.

Nama    :
No. Tel  :
E-mail   :
 

 

 

* Kami membenci spam seperti anda! Hak privasi anda akan dilindung sepenuhnya oleh kami

 

 

Program ARBA Network mendedahkan bagaimana anda boleh menjana pendapatan selama setahun tanpa sebarang komitmen anda (serahkan kepada syarikat uruskan) dengan hanya membeli produk kesihatan Classic Worldwide Coporation! Sertainya sekarang!
Sila luangkan 5 minit jika anda mahu menjana pendapatan pasif selama 12 bulan, bonus mingguan dan lain-lain bonus!!

Website ini bagi membantu anda memahami kaedah bagaimana untuk MENJANA PENDAPATAN 100% TANPA KOMITMEN (serahkan kepada syarikat uruskan) menggunakan kaedah pemasaran berbilang tingkat (Multilevel Marketing/MLM) di Classic Worldwide International Group melalui PROGRAM ARBA NETWORK. Sah di sisi undang-undang perniagaan Malaysia, halal, bebas dari sebarang unsur riba dan memenuhi tuntutan syari’e.

Dari sudut pelan pemasaran, kepentingan pendapatan lumayan kepada ahli adalah perkara yang menjadi keutamaan. Setiap ahli yang menyertai akan dipastikan mempunyai nilai pendapatan yang terbaik.

Pada hari ini banyak rungutan orang ramai tentang peningkatan kos sara hidup baik di bandar mahupun di kampung. Kenaikan harga minyak, tarif elektrik dan sebagainya menjadikan masalah kewangan bertambah parah. Ditambah dengan kenaikan gaji tidak sepantas kenaikan harga barang keperluan harian kita.

 
Renunglah kata-kata ini – “Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba, datang tidak menentu masa. Datang di saat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu” – HAMKA

 

Di ClassicWorlwide dengan alunan bacaan ayat-ayat suci Al-Quran.

Santai bersama pelajar tahfiz.